London calling!

SIS – Djupdal – Brage håller som bäst på att planera kompetensutvecklingsdagarna under v. 44 i år åker vi till London och vi blir sammanlagt 75 personer som reser!

Vi åker på söndagen, med två olika flyg, och använder eftermiddagen/kvällen till att planera kommande skolbesök. På måndagen åker alla ut på skolbesök utrustade med en kamera per grupp, vi har sammanlagt 9 skolor vi ska till. Allt från en skola i Croydon (där det var upplopp i somras) till ”fina” innerstadsskolor. Allt från vanliga skolor med allt det innebär, till specialskolor (både med rh problematik och språkstörningar). En närmare presentation av skolorna vi kommer att besöka kommer i ett annat inlägg. På tisdagen ska vi delge varandra allt vi sett med hjälp av digtalkamerorna som varit med under besöken. På onsdagen är det dags att åka hem igen och ta med alla nya intryck och inspiration för att skapa bättre förutsättnigar för våra elever!

Ständiga uppdateringar om planeringen kommer här på bloggen, så håll utkik!

20110930-185627.jpg
Bild från Wikipedia.se

Annonser

Om Ida Söderman

Jag är svenska som andraspråkslärare i grunden och utbildad IT-pedagog och jobbar som utvecklingsledare på Futuraskolan med skolor och förskolor i stockholmsområdet. Jag gillar modern teknik och jag brinner för språk och språkutvecklning. Detta är en perfect match i mina ögon. Jag gillar Google drive, iPads, datorer, Youtube, sociala medier, forskningsförankring, nytänk, omtänk och choklad.
Det här inlägget postades i pedagogik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s