Besök i London och Gospel Oak Primary School

Det var väl någon gång på vårterminen som vi för första gången fick höra talas om planerna på en Londonresa. Det låg väldigt långt bort i tid och tanke tyckte vi då men söndagen den 30 oktober 2011 stod vi där på Arlanda för att bege oss på denna otroliga resa.

Vi landade på söndagen och samlades för en gemensam genomgång av måndagens viktiga uppdrag. Grupperna fick möjlighet att träffas och gå igenom alla frågor vi hade inför skolbesöket.

Tidigt på måndagen träffades vi, laddade till tänderna och förväntansfulla och begav oss till Gospel Oak. Vi blev mottagna av head teacher Alan Seymour som visade oss runt i alla klassrum. Vi möttes av glada, energiska och entusiastiska barn som inte såg ut att störas av vår närvaro i klassrummet.

Alan visade oss runt i hela skolan och berättade lite om skolan, eleverna och undervisningen. Efter första pausen delades vi in i mindre grupper för att kunna gå in i de olika klasserna och delta i undervisningen.

Vi fick vara med om lite olika erfarenheter. Några var i klasser med yngre barn som arbetade med läsinlärning, andra var med äldre elever som räknade. Efter lunchen samlades nästan alla skolans barn i aulan där de hade en storsamling, en assembly. Där fick vi vara med om utdelning av diplom, högläsning och sång.

Vi tackade för oss och sa adjö till Alan innan vi satte oss för att fila på vår presentation som skulle vara färdigt till tisdagen. 98 bilder senare stod vi där inför alla förväntansfulla kollegor och delade med oss av vårt Gospel Oak.

Om Ida Söderman

Jag är svenska som andraspråkslärare i grunden och utbildad IT-pedagog och jobbar som utvecklingsledare på Futuraskolan med skolor och förskolor i stockholmsområdet. Jag gillar modern teknik och jag brinner för språk och språkutvecklning. Detta är en perfect match i mina ögon. Jag gillar Google drive, iPads, datorer, Youtube, sociala medier, forskningsförankring, nytänk, omtänk och choklad.
Det här inlägget postades i London, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s