Portfolio med delade dokument 2.0

Här kommer årets sista inlägg på bloggen. Nu får ni återigen träffa träslöjdsläraren Pierre Persson som fortsätter att utveckla sin teknik med portfolio med delade dokument. Nu sköter eleverna det mesta med en iPad 2 under träslöjdslektionen.

http://www.youtube.com/watch?v=_YGlVamGv1o&feature=youtube_gdata_player

Nu tar bloggen ledigt fram till 3:e januari 2012, men redan nu kan vi berätta att spännande saker kommer hända! Vi har två skolbesök kvar att berätta om från vår resa till London, vi ska berätta om vår praktiska hantering av våra iPads, vi kommer även att ha massor av spännande från BETT-mässan att berätta. För er läsare som ska dit så har ni väl inte missat att sisdjupdalbrage kommer att ha ett seminarium på onsdagen den 11/1 kl. 9.30-11.30 där vi kommer att prata om iPads för elever i behov av särskilt stöd. För er som inte har möjlighet att närvara i London kommer givetvis ett inlägg här på bloggen om det!

Från oss alla till er alla: En riktigt god jul! Vi ses igen 2012!

Annonser

Om Ida Söderman

Jag är svenska som andraspråkslärare i grunden och utbildad IT-pedagog och jobbar som utvecklingsledare på Futuraskolan med skolor och förskolor i stockholmsområdet. Jag gillar modern teknik och jag brinner för språk och språkutvecklning. Detta är en perfect match i mina ögon. Jag gillar Google drive, iPads, datorer, Youtube, sociala medier, forskningsförankring, nytänk, omtänk och choklad.
Det här inlägget postades i appar, delade dokument, paddagogik, Portfolio, Uncategorized, youtube. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s