En helt fantastisk dag!

Vilken dag vi har haft. Så mycket folk i rörelse på SIS, Djupdal o Brage!

Kl 13 höll våra elever en presskonferens gällande nomineringarna till World’s Children’s Prize. Elevrådet har arbetat hårt och bjudit in media till skolan. Tyvärr ansåg inte media i Sollentuna att detta var något att uppmärksamma…  Bra jobbat av våra elever dock! Trevligt att få se att lokalnyheterna på TV uppmärksammat andra skolors insatser.

Kl 14 intog över 40 pedagoger skolan för att återrapportera kommunala utvecklingsprojekt. Många intressanta presentationer!

Kl 15 började Öppet Hus på SIS. Femmorna hade bakat och skötte caféet, fyror och femmor guidade besökare i skolan. Åttorna hade lektioner i NO och SO. Mycket besök var det! Och många ville börja redan i morgon! Sista besöket dök upp kl 18.30, så vi var rejält trötta när vi gick hem. Härligt!!

Annonser

Om Ida Söderman

Jag är svenska som andraspråkslärare i grunden och utbildad IT-pedagog och jobbar som utvecklingsledare på Futuraskolan med skolor och förskolor i stockholmsområdet. Jag gillar modern teknik och jag brinner för språk och språkutvecklning. Detta är en perfect match i mina ögon. Jag gillar Google drive, iPads, datorer, Youtube, sociala medier, forskningsförankring, nytänk, omtänk och choklad.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s