Pilotskola för ActivEngage

I fredags var Fredrik Kennebäck från Datafont här och installerade appen ActivEngage på Aidas, Nadias och Darrens datorer.

Nu ska de använda, testa och känna på hur man skulle kunna använda appen med elever i olika åldrar och om det är någon skillnad beroende på vilken plattform man använder. Aida kommer att använda appen med sin klass 3 på Laptops, Nadia kommer att använda den med sina femmor på iPads och Darren kommer att använda den med sin klass 7 på deras MacBooks.

Ni som kommer på vår #paddagogikträff kommer att kunna testa på denna app under ett av seminarierna. Ni som är nyfikna men inte fått någon plats på paddagogikträffen, misströsta inte, ni kan hitta appen på SETT-mässan!

Annonser

Om Ida Söderman

Jag är svenska som andraspråkslärare i grunden och utbildad IT-pedagog och jobbar som utvecklingsledare på Futuraskolan med skolor och förskolor i stockholmsområdet. Jag gillar modern teknik och jag brinner för språk och språkutvecklning. Detta är en perfect match i mina ögon. Jag gillar Google drive, iPads, datorer, Youtube, sociala medier, forskningsförankring, nytänk, omtänk och choklad.
Det här inlägget postades i appar, it-konferens, paddagogik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s