Elev i år 3 reflekterar över skolinspektionens besök

Veronica i år 3 på SIS reflekterade över veckan som gått i sin skoldagbok:

”På onsdagen kom skolinspektionen till oss. Det var en väldigt viktig dag då alla måste sköta sig riktigt noga. Det var spännande och väldigt intressant att få träffa skolinspektionen. Dem skulle göra en intervju med 3an 4an och 5an. Det var jag och A som gick. Det var super roligt läskigt och lite nervöst. Men vi gjorde ju nåt bra snällt och omtänksamt för hela skolan. Sedan när vi var klara var vi glada och nöjda.
Min vecka har varit härlig.”

Och med de orden tackar vi för veckan som gått och ser väldigt mycket fram mot nästa då det vankas IKT-eftermiddag för sisdjupdalbrages alla lärare på måndag, paddagogikträff här på sisdjupdal på tisdag och SETT-mässan på onsdag och torsdag där sisdjupdalbrages elever och personal finns på plats på ett antal punkter.

Trevlig helg!

Annonser

Om Ida Söderman

Jag är svenska som andraspråkslärare i grunden och utbildad IT-pedagog och jobbar som utvecklingsledare på Futuraskolan med skolor och förskolor i stockholmsområdet. Jag gillar modern teknik och jag brinner för språk och språkutvecklning. Detta är en perfect match i mina ögon. Jag gillar Google drive, iPads, datorer, Youtube, sociala medier, forskningsförankring, nytänk, omtänk och choklad.
Det här inlägget postades i elevreflektioner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s